حمله جت های جنگنده اسراییلی به نمایندگان رسانه ها
حمله خونین اسراییل به اقامتگاه خبرنگاران
گروهی از ناظران می گویند که سه خبرنگار لبنانی در حمله هوایی اسراییل به ساختمانی که محل اقامت خبرنگاران در جنوب شرقی لبنان است، شهید شدند.آن گونه که خبرگزاری الجزیره به نقل از منابع آگاه نوشته، این حمله به مهمانخانه ای در محوطه ای در هاسبایا انجام شد که بیش از ده ها روزنامه نگار […]
در تمام اتوبان و معابر کوت عبدالله از دستفروش ها و وانت های فروش میوه و مشاغل مزاحم خبری نیست
شهرداری کوت عبدالله الگویی موفق برای شهرداری های مجاور!
برگزاری آیین افتتاحیه و رونمایی از پوستر و فراخوان نخستین جشنواره سراسری رسانه های مکتوب و مجازی در اهواز
عصر روز پنجشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور جمعی از نخبگان علمی و سیاسی، فرهنگی خوزستان در مجموعه پذیرایی ریف، آیین افتتاحیه نخستین جشنواره سراسری رسانه های مکتوب و مجازی برگزار شد. در این مراسم، عبدالحسین مقتدایی استاندار اسبق خوزستان، با اشاره به تغییر و تحولات جهانی در دنیای رسانه ها و تغییر نسل ها، […]
دغدغههای انتخاب استاندار خوزستان!
استان خوزستان، با تاریخ غنی و منابع طبیعی فراوان، همواره در کانون توجهات سیاسی و اقتصادی کشور قرار داشته است. اما با وجود این ظرفیتها، مشکلات و چالشهای متعددی نیز در این استان وجود دارد که نیازمند توجه و مدیریت صحیح است. انتخاب استاندار خوزستان یکی از دغدغههای اصلی مردم و مسئولان این استان است. […]
۱۰ فیلم مهم تاریخ که بر فرهنگ عامه تاثیر گذاشتند
در طول نزدیک به ۱۳۰ سالی که از عمر سینما میگذرد، فهرستهای بلندبالایی از بهترین فیلمهای این هنر تهیه شده است. هر کدام از این فهرستها هم از زاویهای ویژه به سینما پرداخته و گاهی این زوایا چنان با هم متفاوت هستند که خروجی آنها از اساس شباهتی به یکدیگر ندارند. در چنین چارچوبی تهیه لیستی از بهترین آثار سینما کار چندان عاقلانهای به نظر نمیرسد؛ چرا که با یک سرچ و جستجوی ساده در اینترنت میتوان به چنین فهرستی دست یافت. گفتن از بهترین فیلمهای تاریخ زمانی منطقی است که زاویهی نگاه تازهای پیدا شود که چندان مورد توجه نبوده و میتواند ابعاد تازهای از هنر هفتم را برای مخاطب مقاله هویدا کند. یکی از زوایای تازه هم میتواند گفتن از یک فیلم تاثیرگذار بر فرهنگ عامه باشد.
قطع همکاری سینماگران با مدیر نماوا
بعد از اظهارات توهین آمیز مدیرعامل نماوا به سینماگران ، خانه سینما تصمیم در این مورد را به شورای صیانت واگذار کرد.حالا شورای صیانت خانه سینما نظرش را اعلام کرد.
احتکار و دلالی زمین به جای تولید
رکود تولید و سرایت آن به صنایع کوچک یک کاسبی جدید در شهرک های صنعتی را رونق داده است و آن «دلالی زمین» است. در حال حاضر، «زمین» در شهرک های صنعتی که باید بالاترین سطح تولید و اشتغال را به دنبال داشته باشد؛ به یک «کالای سرمایه ای» تبدیل شده، نه کالای «مصرفی».
زنجیره صنعت چوب در خوزستان همچون نیشکر ایجاد شود
توسعه زراعت چوب در خوزستان؛ گامی به سوی ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استاندار خوزستان به همراه مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی پنجشنبه (۲۰ مهرماه) در بازدیدی از کشت و صنعت امام خمینی(ره)، بر توسعه زراعت چوب و ایجاد زنجیره صنعتی در استان خوزستان تاکید کرد.
نقش تحریم های امریکا در ایجاد پولشویی و تروریسم
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور گفت: تحریم های ظالمانه امریکا و کشورهای غربی باعث ایجاد مشکلاتی در مقابله با پولشویی شده اما همکاری خوبی در دوره اخیر با کشورهای دوست و همسایه شکل گرفته است. به گزارش ایسنا، حجت الاسلام حسن درویشیان در همایش مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم اظهار کرد: باید […]
حال ما خوب نیست!
خوزی ها: شهرام گراوندی ؛ (زاده ۲۷ دی ۱۳۵۲ باغملک) شاعر، نویسنده و روزنامهنگار . او به تشویق داییاش "سلطانمحمد گراوندی" طنزنویس و کاریکلماتور نویس مجله فکاهیون، به نوشتن پرداخت. ۱۳ ساله بود که قصه "مگس فضول" از او در مجله اطلاعات هفتگی بهچاپ رسید و در مسابقهی کشوری رتبه سوم را کسب کرد. بیش از ۱۰۰ شعرِ سروده ( غزل و رباعی و قصیده ) داشت که چاپ نشده بود و چند شعر از او در مجله جوانان امروز و اطلاعات هفتگی در سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۸ به چاپ رسیده بود. وی برای تحصیل در رشته مدیریت صنعتی آزاد به رشت رفت ولی هزینهها، باعث انصراف از دانشگاه شد و به نوشتن شعر و داستان پرداخت. نوول عقرب "چاپ نشده" ، رمان بلند " شراره" از این دست است. پس از آن، دانشجوی مدیریت بازرگانی آزاد آبادان شد و در دانشگاه با راهاندازی نشریه دانشجویی آور، به فعالیت هنری پرداخت. راهاندازی موسسه فرهنگی هنری اوربه (نام باستانی باغملک) راهاندازی کانونهای هنری و تبلیغاتی، شرکت و سخنرانی، در جلسههای ادبی، تدریس اصول داستاننویسی، نوشتن نقد ادبی، از دیگر فعالیتهای اوست. در ادامه ارشد جامعه شناسی و دکترای علوم ارتباطات شاخه روزنامه نگاری از دیگر مدارج تحصیلی وی است. تدریس در دانشگاه، مشاور فرهنگی رسانه ای برخی ادارات، سردبیری هفته نامه " تولید " از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۶ ، مدیرمسوول و صاحب امتیاز هفته نامه "پیوند ایرانیان" از سال ۹۶ تاکنون، مدیرمسوول پایگاه تحلیلی خبری "صدای هم وطن" از دیگر سوابق ایشان است. زندگی شخصیاش، چندین بار دچار مشکل جدی شده است ولی کار هنری و زندگی را هر بار بازآفرینی کرده است. در زمینه کار هنری، به جز توقیف و تعطیلشدن نشریه دانشجویی اوربه، هفتهنامه تولید (که مرکز هنری هنرمندانی مانند زندهیاد سیروس رادمنش، هرمز علیپور ، رضا بختیاریاصل، یارمحمد اسدپور، صادق کریمی و... بود)، نیز به تعطیلی و توقیف، کشانده شد. وی چهار کتاب شعر "بر یال بلند باد" و "ایران مال من است" و "از مهتابی به روزن شب جنگل" و "اسب کُشی" و همچنین مجموعه داستان "لوزیهای خزانزده" را در کارنامه هنریاش دارد. او مجموعه شعر کوچ (گردآوریِ مجموعه آثار زندهیاد قدرت کیانی) را نیز در کارنامه دارد. او چهار کتاب شعر سپید، دو مجموعه داستان و دو رمان آماده برای انتشار نیز دارد. ویراستاری کتابهای بسیار ، از دیگر فعالیت های اوست.
غلامحسین میرزاصالح، پژوهشگر و مترجم ارزنده درگذشت
غلامحسین میرزاصالح، پژوهشگر و مترجم نامدار و نوه میرزاصالح شیرازی و از نخستین دانشآموختگان ایرانی در اروپا و ناشر روزنامه کاغذ اخبار، نخستین روزنامه ایران درگذشت.
زندگی سیروس نمونه تمام عیار زندگی هنرمند ایرانی!
این متن یک هفته پس از درگذشت سیروس رادمنش نوشته شد. سیروس رادمنش یکم بهمن ۱۳۳۴ در روستای بن آسیاب از توابع هفتکل به دنیا آمد؛ و در 17 شهريور 1387 چشم از جهان فروبست.
Saturday, 7 December , 2024