جان باختن نوجوان 13 ساله در شوشتر به دلیل تیراندازی در مراسم
بازى بازى، تیراندازى!
باز هم سرتیتر خبرهاى ناگوار و صفحه حوادث نشریات خوزستان، پرپر شدن یک نوجوان ١٣ ساله در شوشتر بود که به علت رسم غلط تیراندازى در یک مراسم، جان خود را از دست داد. سال ها و بارهاست که خیلى ها به این موضوع پرداخته اند اما به نظر مى رسد که چندان خروجى مطلوبى […]
آرشاک قوکاسیان یکی از پیشکسوتان دوبله ایران در سن هشتاد سالگی درگذشت
آرشاک قوکاسیان دوبلور تلویزیون و سینمای ایران (زاده ۶ مهر ۱۳۲۳ - درگذشته ۶ آبان ۱۴۰۳
چرا از در و دیوار، این همه بلا میبارد؟
هزینه زنده ماندن یلدای باغ ملکی چند میشده؟ احتمالاً یک وام ۱۰ یا ۲۰ میلیون تومانی که با آن موافقت نشده است. دولت و حاکمیت اسلامی موظف به تامین نیازهای اساسی فقراست. در جاهای دیگر دنیا اگر کارهای داوطلبانه و یا نیکوکاری متداول هست، اولاً برای تقویت حس خیرخواهی جمعی در میان مردم، ثانیاً برای نیازهای ثانویه فقراست. این چه عادت زشتی شده که دولتها برای انجام وظیفه ذاتی خود که همان تامین معیشت است، دست به دامن مردم میشوند. مردم اگر نیت خیری داشته باشند، این خیرات نباید صرف خورد و خوراک و پوشاک و دوا و درمان و نوشتافزار شود. اینها وظایف دولت است و نیکوکاریها و خیرات باید صرف وضعیت رفاهی فقرا شود نه حیاتی آنان!
تسهیلات بی ضابطه ۳۰ هزار میلیارد تومانی در پرونده چای دبش
دادستان عمومی و انقلاب تهران از صدور کیفرخواست پرونده چای دبش در 613 صفحه با 63 متهم خبر داده است.پرونده چای دبش با نام دو وزیر دولت سیزدهم به عنوان متهمان اصلی شناخته شده و در نوع خود رکوردی جدید در پرونده های فساد کلان اقتصادی است؛ زیرا برای نخستین بار وزرای دولتی مستقر درگیر چنین فسادی می شدند. مدت ها بود که خبری از سرنوشت این پرونده در دست نبود تا اینکه دیروز صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، از صدور کیفرخواست پرونده چای دبش در 613 صفحه و ارسال آن به دادگاه خبر داد.
از یزدی های زرتشتی و مسلمان خوزستان
خوزستان، درست همچون دیگر استان های کشور، از هزاره های گذشته تا همین امروز زیستگاه باشندگانی با خاستگاه های قومی/نژادی ،فرهنگی، زبانی، و مذهبی بس متفاوت بوده است.در میا ن باشندگان این کهن سرزمین، هم ایلامی بوده و هست، هم آشوری و هم کلدانی، هم یونانی تبار و هم رومی تبار، هم ترک تبار و هم مغول تبار، هم قشقایی و هم کرد، هم بوشهری و هم لر ، هم عرب و هم بختیاری، هم اصفهانی و هم شیرازی، و هم همدانی و هم غیره و غیره. پژوهش حاضر، روایتی است تاریخی- داستانی از کوچ گروهی از هموطنان یزدی، زرتشتی و مسلمان، به خوزستان در بین سال های 1300 تا اواخر دهه 1330؛ مردمانی شریف و سختکوش که از بد روزگار خشکسالی و قحطی فراگیر ایران آن عصر- بویژه منطقه کویری یزد- طی دو سه موج مهاجرتی(افزون بر مهاجرت به برخی از دیگر استان های ایران) به بخش هایی از خوزستان نیز کوچیده ، با پرداختن به امور کشاورزی و دامپروری هم به زندگی خود رونقی بخشیدند و بسیاری شان خوزستانی شدند، و هم کارنامه ای نیک از رفتار و منش اجتماعی خود در اینجا به یادگارگذاشتند. یافته های مستند این تحقیق، همچنین نشان می دهد که در این جابجایی و کوچ قومی، حکومت وقت دارای انگیزه های ناصواب سیاسی و قومی ویژه ای در خوزستان نبوده است.
آموزش کشور در وضعیت اورژانسی است؛ فرزندان مسئولان در مدارس غیرانتفاعی درس میخوانند
عباس عبدی نوشت: تقریبا قریب به اتفاق فرزندان مدیران بالای حکومت در مدارس غیرانتفاعی درس میخوانند. حتی بخشی از دانشآموزان مدارسی که به زبان خارجی آموزش میبینند فرزندان مسوولان هستند.
پیشنیازهای اخلاقی- رفتاریِ برقراری « وفاق»!
از آنجا که علی الاصول منادی وفاق، حزب و گفتمانِ پیروز است و نه حزب و گفتمانی که در صندوق رای فاقد آرای اکثریت است، از این رو، برگه برنده و ارج و ارزش پیشنهاد برقراری وفاق، به آن تعلق می گیرد!
گزارش تصویری برگزاری آیین افتتاحیه و رونمایی از پوستر و فراخوان نخستین جشنواره سراسری رسانه های مکتوب و مجازی در اهواز
عصر روز پنجشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور جمعی از نخبگان علمی و سیاسی، فرهنگی خوزستان در مجموعه پذیرایی ریف، آیین افتتاحیه نخستین جشنواره سراسری رسانه های مکتوب و مجازی برگزار شد. گزارش تصویری این رخداد فرهنگی را در ادامه تماشا کنید:
برگزاری آیین افتتاحیه و رونمایی از پوستر و فراخوان نخستین جشنواره سراسری رسانه های مکتوب و مجازی در اهواز
عصر روز پنجشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور جمعی از نخبگان علمی و سیاسی، فرهنگی خوزستان در مجموعه پذیرایی ریف، آیین افتتاحیه نخستین جشنواره سراسری رسانه های مکتوب و مجازی برگزار شد. در این مراسم، عبدالحسین مقتدایی استاندار اسبق خوزستان، با اشاره به تغییر و تحولات جهانی در دنیای رسانه ها و تغییر نسل ها، […]
حقوقها و وامهای نجومی پایانی دارد؟
شوربختانه در دستگاههای اجرایی و در سازمان اداره کشور چنان جزایر جداگانهای با حکمرانیهای جداگانه ایجاد کردهایم که به نظام کاستی هخامنشی پهلو میزند و هر کدام به خود اجازه میدهند که در منطقه حکمرانی خود، سهم بیشتری از منابع محدود جامعه را بردارند بیآنکه خیالی از بابت آسیبی که به اکثریت وارد میآید آشفته دارند.
ضرورت طرحی نو برای سفرهای استانی
نمایش صحنه های مربوط به دویدن و آویزان شدن انبوهی از جمعیت دردمند و مستاصل به دور اتومبیل حامل رئیس جمهور در سفرهای استانی برای رساندن عریضه یا نامه ای برای درخواست وام، اشتغال فرزند، تهیه مسکن و… نه نماد مردمی بودن حکمرانی، بلکه نشانی از شکست دستگاه دولت در سیستم سازی حکمرانی است. سفرهای […]
Monday, 11 November , 2024