با استفاده کنندگان از عبارت ” حوزه منگشت ” برخورد شود!
رسانهها مسوولیت بازتاب حقیقت و پرهیز از انحراف مفاهیم را به دوش دارند. برخی عبارات ساختگی و فاقد وجاهت قانونی، در گوشهوکنار رسانهها یا شعارهای محلی بهچشم میخورند و آرام آرام مثل یک چوبی که یک گوشه انداخته ایم و رطوبت و خاک مناسب باعث می شود ریشه و جوانه بزند، برای خودش هویتی مستقل پیدا می کند. صرفنظر از اینکه روزی درخت یا گلبوته شود یا اینکه رهگذری هم پیدا شود و با تی پا زیرش بزند و نابودش کند!

حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالرحیم ممبینی (۱۳۲۱–۱۴۰۳)
آزادمردی از خوزستان که در یاسوج آرمید!

در گفت و گویی صمیمانه با محمد جوروند، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان عنوان شد
از ترمیم سه گوش، تا ثبت جهانی ایذه؛ فراخوان سرمایه گذاری؛ و مشکلات و ظرفیت های میراث فرهنگی
مروری بر آخرین فعالیت های سازمان آب و برق خوزستان
سازمان آب و برق خوزستان به تازگی مجموعهای از پروژهها و فعالیتهای مهم را در راستای بهبود زیرساختها و ارتقای خدمات به اجرا درآورده است. در ادامه به بررسی این اقدامات میپردازیم:
بحران مدیریت منابع آب و تعارضات ناشی از سیاستهای غیراصولی
اقداماتی نظیر شکستن لوله های انتقال آب به یزد، اگرچه در ظاهر خشونتآمیز به نظر میرسند، در واقع نشاندهندهی شکست ساختاری سیستم مدیریت منابع آب هستند؛ و بدون اتخاذ تصمیمات علمی و عادلانه در توزیع آب و بازنگری در سیاستهای صنعتی و کشاورزی، بدیهی است این تعارضات تشدید نیز خواهند شد.
چرا در خوزستان شاهد کاهش بارندگی هستیم؟!
مدتی است ذهنم درگیر این موضوع است و به چرایی فقدان باران در خوزستان فکر می کنم. چرا هر ساله کاهش میزان بارندگی در خوزستان سیر شتابان تری دارد و به طور ویژه ، حجم بارندگی سال به سال کاسته می شود؟! چند روز پیش خیلی اتفاقی در یک مقاله ی منتشر شده در یک […]
چرا از در و دیوار، این همه بلا میبارد؟
هزینه زنده ماندن یلدای باغ ملکی چند میشده؟ احتمالاً یک وام ۱۰ یا ۲۰ میلیون تومانی که با آن موافقت نشده است. دولت و حاکمیت اسلامی موظف به تامین نیازهای اساسی فقراست. در جاهای دیگر دنیا اگر کارهای داوطلبانه و یا نیکوکاری متداول هست، اولاً برای تقویت حس خیرخواهی جمعی در میان مردم، ثانیاً برای نیازهای ثانویه فقراست. این چه عادت زشتی شده که دولتها برای انجام وظیفه ذاتی خود که همان تامین معیشت است، دست به دامن مردم میشوند. مردم اگر نیت خیری داشته باشند، این خیرات نباید صرف خورد و خوراک و پوشاک و دوا و درمان و نوشتافزار شود. اینها وظایف دولت است و نیکوکاریها و خیرات باید صرف وضعیت رفاهی فقرا شود نه حیاتی آنان!
همچنان اندرخم “ یک کلمه“ هستیم!
زیرا برخی از رفقای اصلاحطلب دیروز که از روزنه گشایی سخن میگفتند اینک با فراموش کردن گفتار خود، برای رسیدن به قدرت، رقبایی سرسخت برای یکدیگر شده، از هیچ کردار ناروا و ناشایستی همچون: دشنام، انگزنی، برگزاری نشستهای تو درتوی روزانه و شبانه، قومی کردن چاه های نفتی، دستکاری در بافت جمعیتی، ریختن آرای مردم شمال خوزستان به سبد رای شهرهای جنوب استان، قومی کردن کاستیها و نارساییها و.... کوتاهی نکرده اند.
مدیران روزمره؛ مدیران روزآمد
سر انجام کابینه دکتر مسعود پزشکیان تشکیل شد و همچون دولتهای گذشته نوبت به نوسازی مدیریتهای زیرمجموعه مانند استانداران، معاونان وزرا و زیر مجموعه های آنان رسید. ستادهای استانی، گروهها، تشکلها و شخصیتهای با نفوذ، آشکار و پنهان در این مورد فعال شده اند. در مورد انتخاب استانداران یکی از بحثهای داغ این روزها موضوع «استانداران بومی در مقابل استانداران غیر بومی» و یا مدیران بومی در مقابل مدیران غیر بومی است. گاهی اظهار نظرها آنقدر داغ و تند است که انگار در مورد شهروندان ایرانی در مقابل اتباع بیگانه صحبت می شود. حتی گاهی موضع گیری میان استان و مرکز نیز همین نتیجه را القا می کند. در نظر بگیرید کسی که نه به علم مدیریت مسلح است، نه تجربه آن را دارد و نه شاید جوهره ذاتی آن را و حالا می خواهد سکان استانی را و یا مدیریت یک مجموعه تخصصی را بدست بگیرد. دقیق داستان سعی و خطاست. بگیر و نگیر دارد. رهاکردن تیری در تاریکی است و اینگونه می خواهیم کشتی طوفان زده اقتصاد کشور را به ساحل نجات برسانیم. زهی خیال باطل.
خوابِ مقدر
دوستم پیام داد که امشب به یادِ همایون دورِ هم مینشینیم.با تعجب پرسیدم یعنی یکسال گذشت؟! گذشته بود، سالی که انگار نگذشته بود؛ از بس سنگین و غمگین گذشته و میگذشت. پیش از آنکه بنشیند کنارِ باغچه،یادداشتی مینویسد و در گروهی تلگرامی، با دوستانش به اشتراک میگذارد.دوستی که متن را خوانده،از کلماتی گفت که بوی بنبست داشته و تاریکی،طعمِ مرگی خودخواسته و خوابی ابدی. وارد که شدم انتظار داشتم دستکم دوستانِ قدیم و ندیمش را ببینم، که ندیدم. غیر از یکیدو نفر،همه غایب بودند! کتابِ *خوابِ مقدر* روی میز بود،کنارِ بشقاب و چاقو...
احتکار و دلالی زمین به جای تولید
رکود تولید و سرایت آن به صنایع کوچک یک کاسبی جدید در شهرک های صنعتی را رونق داده است و آن «دلالی زمین» است. در حال حاضر، «زمین» در شهرک های صنعتی که باید بالاترین سطح تولید و اشتغال را به دنبال داشته باشد؛ به یک «کالای سرمایه ای» تبدیل شده، نه کالای «مصرفی».
حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
به گزارش صدای هم وطن و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پتروشیمی مارون، شرکتکنندگان از ۴۰ کشور دنیا روزانه پذیرای هزاران نفر از بازدید کنندگان بودند و به فراخور این اجتماع بزرگ بستر بسیار مناسبی برای گسترش تعاملات و ارتقاع سطح اطلاعات برای تمامی میزبانان و بازدید کنندگان فراهم شد. […]
منطقه ویژه اقتصادی لامرد، هاب جدید پتروشیمی ایران
تفاهم نامه ساماندهی طرح های پتروشیمیایی و پتروپالایشگاهی جهت تبدیل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد به لنگرگاه جدید سرمایه گذاران پتروشیمی کشور، به امضای معاونان وزیر نفت و صمت رسید. به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد، تفاهم نامه همکاری فی مابین شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و سازمان […]
Friday, 20 June , 2025