کلیپی در فضای مجازی به سرعت منتشر شد که یک زن جوان توسط مردی زیر مشت و لگد قرار دارد و هیچ کسی هم به ناله های دردآلودش توجه نمی کند. پس از چند دقیقه که این تجاوز آشکار و غیرانسانی حمله یک مرد به یک زن که مشخص شده ، مرد صاحبخانه ی قبرسی ! و زن ، پناهجوی ایرانی است که با فرزند خردسال و بیمارش مستاجر این مرد است ؛ زن دیگری که گویا همسر آن مرد بوده پیدا می شود و مرد را از ادامه ی کتک زدن زن ایرانی نگون بخت ، منصرف می کند.
این فیلم ناگهان تمام فضای مجازی ِ حداقل مربوط به توویتر و اینستاگرام و فیسبوک ایرانیان را پر می کند.
پلیس قبرس روز پنج شنبه نسبت به دستگیری فرد ضارب که شهروند انگلیس! ( در حالی که گزارش های محلی گفته اند مالک و صاحبخانه ی قبرسی ) است، اقدام کرده. مسئولین بخش کنسولی وزارت امور خارجه کشورمان در این رابطه با سفیر قبرس در تهران در تماس بوده و سفیر قبرس نیز از رسیدگی فوری پلیس کشورش خبر داد و گفت این موضوع تحت رسیدگی است.
دستکم در خارج از کشور شهروند خودی و غیرخودی نداشته باشیم!
امید میرود وزارت امور خارجه کشورمان در چنین مواردی بدون توجه به دین و مذهب هموطنان و گرایش سیاسی یا جناحی آنان و حتا مخالفت با جمهوری اسلامی یا شرکت کردن برخی از آنان در تظاهرات علیه جمهوری اسلامی مانند یک پدر عمل کند و به کمک ایرانیان و احقاق حقوق مادی و معنوی و اعتباری آنان بشتابد.
انتظار این است وزارت خارجه کشورمان با تجدیدنظر در مسائل برون مرزی و نگاه همه جانبه حمایتی به هر ایرانی خارج از کشور و یکسان نگریستن آنها مسیری اتخاذ نماید تا مردم اخساس کنند وزارت امور خارجه در عمل و با قاطعیت مدافع حقوق آنها در خارج از کشور است.
- نویسنده : صدای هموطن
- منبع خبر : گزارش
Thursday, 28 September , 2023