کتاب «ایرانیان و رویای قرآن پارسی» نوشته محمود فتوحی در نشست «زبان و ادبیات فارسی، فرهنگ و هویت ایرانی» بررسی می شود. این نشست در قالب «حلقه مطالعاتی: زبان و ادبیات فارسی، فرهنگ و هویت ایرانی» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز یکشنبه، ۲۴ فروردین در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار […]
کتاب «ایرانیان و رویای قرآن پارسی» نوشته محمود فتوحی در نشست «زبان و ادبیات فارسی، فرهنگ و هویت ایرانی» بررسی می شود.
این نشست در قالب «حلقه مطالعاتی: زبان و ادبیات فارسی، فرهنگ و هویت ایرانی» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز یکشنبه، ۲۴ فروردین در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود و فرانک جهانگرد، مریم شریف نسب، تقی پورنامداریان، زینه عرفت پور، یوسف محمدنژاد عالی زمینی، امید طبیب زاده قمصری، سیدجواد میری و زاگرس زند سخنرانان آن هستند.
درباره این کتاب آمده است: «کتاب «ایرانیان و رویای قرآن پارسی» روایتی فشرده است از پویایی زبان پارسی دری و پویش هزار و دویست ساله آن که از تلاش برای پایدارسازی و سامان بخشی هویت ایرانی آغاز می شود و به سوی بالندگی معنوی و ورجاوندی زبان پارسی دری فرا می رود. بخشی از این تکاپوی هزارساله را در تاریخ حیات سه ابرمتن پارسی (شاهنامه، مثنوی، دیوان حافظ) به مثابه پایدارترین رویدادهای فرهنگی ایرانی ارایه می دهد و تلاش دارد دستمایه معتبری برای فهم چگونگی و چرایی فرهمند شدن یا نشدن ابرمتن های پارسی فراهم سازد».
«کتاب می تواند گام کوچکی باشد برای پاسخ به این پرسش دیرینه که کدام شاهکار ادبی پارسی، رتبه والاتری دارد؟»
Sunday, 27 April , 2025