✔️نشست هم‌ اندیشی مدیران عامل شرکت‌ های تابعه گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری با محوریت هم‌ افزایی، شفافیت و توسعه سرمایه‌ گذاری برگزار شد. 🔽به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان ، در این نشست که روز ۱۲ خرداد برگزار شد ، دکتر علی پناهی، مدیر عامل گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری […]

✔️نشست هم‌ اندیشی مدیران عامل شرکت‌ های تابعه گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری با محوریت هم‌ افزایی، شفافیت و توسعه سرمایه‌ گذاری برگزار شد.

🔽به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان ، در این نشست که روز ۱۲ خرداد برگزار شد ، دکتر علی پناهی، مدیر عامل گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری ، مهم‌ ترین الزامات توسعه صنعتی، تأمین مالی و افزایش هم‌افزایی در مجموعه را تشریح کرد.

🔽دکتر پناهی با تأکید بر ضرورت نگاه تخصصی و مبتنی بر بازار در اجرای پروژه‌ ها اظهار کرد: شرکت‌ های زیر مجموعه باید مطالعات بازار، تحلیل تقاضا و ارزیابی اقتصادی پروژه‌ ها را به‌ عنوان یک اصل راهبردی در ساختار تصمیم‌ گیری خود نهادینه کنند تا پروژه‌ ها پس از بررسی‌ های دقیق، در هلدینگ جمع‌ بندی و اجرایی شوند.

🔽وی افزود: قانون بودجه و برنامه‌ های توسعه، ظرفیت‌ ها و فرصت‌ های متعددی را برای شرکت‌ ها فراهم کرده است و لازم است واحدهای حقوقی و تخصصی با بررسی دقیق آیین‌نامه‌ ها و مصوبات، از این ظرفیت‌ ها در مسیر توسعه و تأمین منابع بهره‌ برداری کنند.

🔽مدیرعامل گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری همچنین بر ضرورت هم‌ افزایی میان شرکت‌ ها و تقویت همکاری در حوزه‌ های مختلف از جمله روابط عمومی، مالی و سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: همراهی شرکت‌ ها با سیاست‌ های هلدینگ و تعامل مؤثر میان مجموعه‌ ها، از الزامات تحقق اهداف توسعه‌ ای و ارتقای عملکرد اقتصادی است.

🔽در ادامه این نشست، مهندس محمود لندی، مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان، ضمن قدردانی از حمایت‌ های صندوق بازنشستگی کشوری، گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری و اقدامات مؤثر روابط عمومی آن شرکت ، تأمین مالی را یکی از مهم‌ ترین چالش‌ های کنونی شرکت‌ های صنعتی دانست و اظهار داشت: انتظار شرکت‌ ها از شبکه بانکی ، حمایت مؤثرتر در حوزه تأمین منابع مالی و انتشار اوراق است تا پروژه‌ های توسعه‌ ای با سرعت بیشتری پیش بروند.

🔽وی همچنین با اشاره به ضرورت تسهیل فرآیند مولد سازی دارایی‌ ها افزود: برای فروش املاک و دارایی‌ های مازاد شرکت‌ ها باید مسیرها ساده‌ تر و فرآیند ها تسهیل شود تا شرکت‌ ها بتوانند از ظرفیت دارایی‌ های غیرمولد در راستای توسعه و سرمایه‌ گذاری بهره بگیرند.

🔽مهندس لندی با تأکید بر حرکت فولاد اکسین خوزستان به سمت شفافیت اقتصادی تصریح کرد: با وجود شرایط و چالش‌ های موجود، عرضه ضایعات و بخشی از محصولات شرکت در بورس کالا در دستور کار قرار گرفته است و این روند با هدف افزایش شفافیت، رقابت‌ پذیری و بهره‌ وری ادامه خواهد یافت.

🔽در این نشست، موضوعاتی از جمله توسعه سرمایه‌ گذاری، تأمین مالی پروژه‌ ها، شفافیت مالی، استفاده از ظرفیت‌ های بورس کالا، تقویت تعامل میان شرکت‌ های تابعه و تسریع در اجرای برنامه‌ های توسعه‌ ای مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.