رئییس هیئت مدیره شرکت فولاد خوزستان اظهار کرد: تدوین استراتژی مسئولیت های اجتماعی این شرکت همسو با اهداف کلان آن در مسیر افزایش ظرفیتها و افزایش تنوع و کیفیت محصولات بوده و توانسته در سال های اخیر بیشترین میزان تولید و ارزآوری را برای کشور به همراه داشته باشد که به نوعی با امنیت اقتصادی کشور در شرایط تحریم هم ارتباط داشته است، بنابراین می توان گفت که شرکت فولاد خوزستان همواره در قبال جامعه و استان مسئولانه عمل کرده است؛ از این رو در همه اهداف و ساختار خود مسئولیت اجتماعی را در نظر گرفته است.
طاهری با اشاره به خدمات ارائه شده شرکت در قالب کمک های امدادی در بحران سیل باغملک در پی بحران مونسون عنوان کرد: در همین راستا شرکت فولاد پیشتاز تر از همیشه در قبال مسئولیت های اجتماعی خود در فاز اول ۵۰۰ بسته معیشتی و ۱۰۰۰ هزار بسته آب معدنی برای سیل زدگان توزیع کرده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت فولاد خوزستان در پایان گفت: واحد مسئولیتهای اجتماعی شرکت فولاد خوزستان تا رفع مشکلات بعد از سیل در کنار مردم بوده و آماده است تا کمکهای لازم و ضروری دیگری را برای رفاه و آرامش مردم در نقاط آسیب دیده توزیع نماید.
- منبع خبر : صدای هم وطن
Friday, 9 June , 2023