محسن باقری، رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار جزئیات برگزاری چهارمین نشست کمیته دستمزد را تشریح کرد و گفت: در این جلسه نمایندگان گروه کارگری و کارفرمایی و وزارت صمت، وزارت اقتصاد و وزارت کار حضور داشتند و بحث های تکمیلی در مورد بحث مسکن و درمان که جلسه قبل صحبت شده بود، صورت گرفت. […]

محسن باقری، رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار جزئیات برگزاری چهارمین نشست کمیته دستمزد را تشریح کرد و گفت: در این جلسه نمایندگان گروه کارگری و کارفرمایی و وزارت صمت، وزارت اقتصاد و وزارت کار حضور داشتند و بحث های تکمیلی در مورد بحث مسکن و درمان که جلسه قبل صحبت شده بود، صورت گرفت. نهایتا گروه کارگری و کارفرمایی قانع نشدند. گروه کارگری معتقد است که سازمان تامین اجتماعی باید درمان رایگان به کارگران ارائه دهد و دولت هم مسکن ارزان قیمت در اختیار کارگران و روستاییان بگذارد. البته این مسائل از سوی کارفرمایان مطرح شد.به گفته وی، نظر گروه کارفرمایی در جلسه این بود که سهم مسکن از هزینه های زندگی ۳۰ درصد است و این سهم کارفرمایان نیست و باید دولت آن را بپردازد لذا در جلسه تاکید داشتند که از سهم شان کم شود و دولت هم در تامین مسکن خانوار کارگری سهم داشته باشد.

به گزارش ایسنا، رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار با بیان اینکه درخواست نمایندگان کارگری در این جلسه ورود کمیته دستمزد به محاسبات سبد معیشت بود، تاکید کرد: با توجه به تعطیلی جلسه هفته آینده که ۲۲ بهمن ماه است، محاسبه هزینه سبد معیشت کارگران به ۲۹ بهمن ماه موکول شد.

باقری در عین حال از توزیع جداول سبد هزینه معیشت وزارت بهداشت در این جلسه خبر داد و گفت: اوراقی درخصوص آمار مسکن و شاخص CPI و سبد غذایی ایرانیان مصوب ۱۴۰۳ وزارت بهداشت که به پیشنهاد انستیتو تغذیه بود، در بین ما توزیع و مقرر شد شرکای اجتماعی با همراهی یکدیگر نظرات خود را روی سبد اعمال کنند و در جلسه آینده اعداد و ارقام استخراج شده را ارائه دهند.پیش از این میانگین هزینه سبد معیشت کارگران بر اساس تورم منتهی به مهرماه و با توجه به شاخص های زندگی و معیار اندازه گیری مرکز آمار ایران، عدد ۲۷ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان اعلام شده بود.