یزدان رضایی معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو روز گذشته در نشست خبری تاکید کرد: بزرگ ترین مولدسازی دارایی های مازاد شرکت های دولتی در میان دستگاه های اجرایی، در حوزه آب و برق قرار دارد که حجم آن بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان در حوزه آب است. امروز ۸۶ هزار میلیارد تومان […]

یزدان رضایی معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو روز گذشته در نشست خبری تاکید کرد: بزرگ ترین مولدسازی دارایی های مازاد شرکت های دولتی در میان دستگاه های اجرایی، در حوزه آب و برق قرار دارد که حجم آن بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان در حوزه آب است.

امروز ۸۶ هزار میلیارد تومان از دارایی های مازاد صنعت آب و برق شناسایی و آنها را برای انجام فرآیند مولدسازی در چهارچوب نظام نامه ابلاغی به سازمان خصوصی سازی برای تامین بخشی از هزینه های موردنیاز به منظور تکمیل پروژه های عمرانی حوزه آب و برق معرفی کرده ایم.وی عنوان کرد: ۲۸۲ طرح بزرگ ملی در صنعت آب و برق در ۳۱ استان کشور در ایام دهه فجر افتتاح خواهد شد که برای آنها بیش از ۵۶ همت سرمایه گذاری شده است. این طرح ها، شامل دو پروژه بزرگ بهره برداری از آب های مرزی، بیش از ۱۷۵ پروژه عظیم در حوزه شبکه های انتقال، توزیع و فوق توزیع با هدف پایدارسازی خدمات برق برای جمعیت شهری و روستایی و… می شود.رضایی برنامه هفتم توسعه را نقشه راه پیشرفت کشور دانست و افزود: باوجود اینکه در این برنامه، توسعه انرژی های تجدیدپذیر در سقف ۱۲ هزار مگاوات تکلیف شده؛ اما وزارت نیرو با توجه به شرایط کشور پیشنهاد تکمیل و توسعه ۳۰ هزار مگاوات در این حوزه در دولت چهاردهم را به رئیس جمهوری ارائه کرده که در حال اجراست. وی تاکید کرد: تولید برق کشور در حال حاضر به ۹۵ هزار مگاوات رسیده است که نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ۱۳ برابر رشد داشته است. این امر در حالی رشد داشته که جمعیت نیز ۲٫۴ برابر شده است. وی گفت: در حوزه اصلاح اقتصاد آب و برق نیز ۴۰ رویه اصلاحی تدوین و ابلاغ شده است که دستاوردهای خوبی برای مشارکت سرمایه گذاران و اصلاح فضای کسب و کار در این حوزه داشته است، به طوری که راه اندازی بورس سبز برای عرضه انرژی های تجدیدپذیر بدون مداخله دولت، نمونه موفق از اصلاح این رویه ها محسوب می شود.